Oferim servicii de traducere spaniola de cea mai buna calitate

      Biroul nostru de traduceri va asigura o traducere spaniola nu doar caracterizata prin corectitudine, dar si prin promptitudine.

      Toti colaboratorii nostri sunt traducatori spaniola autorizati, astfel ca dumneavoastra veti putea beneficia de serviciile noastre de traducere spaniola la un nivel calitativ foarte ridicat.

      Va stam de asemenea la dispozitie si cu serviciul de traducere spaniola romana sau traducere romana spaniola online, daca sunteti presat de timp. Nu trebuie decat sa ne contactati si noi ne vom ocupa de restul.

      Biroul nostru de traducere ofera servicii de traducere spaniola la cele mai avantajoase preturi in orice domeniu de activitate, traducatorii cu care lucram fiind specializati si familiarizati cu terminologia utilizata in orice text sursa.

      Avem in vedere importanta mereu crescanda a limbii spaniole si va oferim cele mai bune servicii in domeniu.

     Spaniola este a doua limba ca numar de vorbitori nativi din lume intrecand de departe limba engleza. Este tot a doua in topul celor mai studiate limbi dupa engleza. Se pare ca numarul de “hispanohablantes” este de 380 de milioane. Acestia sunt raspanditi pe 4 continente.

     Spaniola si-a castigat o noua pozitie odata cu descoperirea Lumii Noi si cu colonizarea noului spatiu depasind granitele Europei. Este o limba romanica derivata din varianta populara a latinei care a inglobat influente atat din partea arabei cat si a limbilor pre-latine precum basca. Dupa romanizarea completa a teritoriului, limbile pre-latine au disparut treptat. Nu au lăsat decât câteva urme în vocabularul şi în toponimele actuale. De la iberi şi basci – au rămas inscripţii foarte vechi, greu descifrabile, dar care atestă existenţa a peste o mie de cuvinte in vocabularul spaniol actual.

     Cunoscuta initial cu numele de castiliana, spaniola a inceput sa fie vorbita intr-o comunitate izolata din regatul Leon din regiunea Castilia. Situat exact la graniţa cu regatul musulman, comitatul Castiliei îşi castiga treptat independenţa faţă de regatul leonez. Dupa alungarea arabilor din zona prin războaiele regatelor creştine contra maurilor, castiliana se raspandeste si in sud. Imediat dupa incheierea Reconquistei şi Castilia si castiliana îşi va extinde influenţa dincolo de ocean. Dupa descoperirea si colonizarea Americii, spaniola a avut calea deschisa si a devenit o moneda de schimb esentiala alaturi de engleza.